Alle systemen zijn operationeel

Incidenten

woensdag 1 september 2021

Geen incidenten gemeld

dinsdag 31 augustus 2021

Wijkcentrales Stroomstoring wijkcentrale Haaksbergen

Als gevolg van een stroomstoring in de wijkcentrale HKB-GKD kunt u in Haaksbergen momenteel geen verbinding maken of problemen ondervinden met uw internetverbinding. Indien u ook telefonie of TV van Canal Digitaal via ons afneemt, kunnen ook deze diensten verstoord zijn.

Onze excuses voor het ongemak.

 • De switch is vervangen en alle diensten zouden sinds 18.30 weer operationeel moeten zijn. Wederom onze excuses voor het eventuele ongemak

 • Er is nog 1 switch onbereikbaar. Onze monteur ter plaatse meldt dat deze switch defect is, waarschijnlijk door het gevolg van de eerdere stroomstoring. Een andere monteur is onderweg met reserve apparatuur. Naar verwachting is hij rond 17u aanwezig.

 • maandag 30 augustus 2021

  Geen incidenten gemeld

  zondag 29 augustus 2021

  Geen incidenten gemeld

  zaterdag 28 augustus 2021

  Geen incidenten gemeld

  vrijdag 27 augustus 2021

  Wijkcentrales Switch onbereikbaar in Enschede, omgeving 2e Emmastraat

  Door een onderbroken glasvezelverbinding is tussen 16.25 en 16.41 een switch in Enschede, omgeving 2e Emmastraat onbereikbaar geweest. Het verkeer is nu over een backup-pad gerouteerd en daarmee is de storing vooralsnog opgelost. Door deze storing zijn diensten voor klanten op deze switch tijdelijk niet bruikbaar geweest.

  Onze excuses voor het eventuele ongemak.

  donderdag 26 augustus 2021

  Geen incidenten gemeld

  woensdag 25 augustus 2021

  Wijkcentrales Switch onbereikbaar

  In de wijkcentrale in Koekange is één van de switches onbereikbaar geworden. Onze monteur is onderweg om het probleem te onderzoeken. De verwachte oplostijd is 08:00

 • De switch is gereboot en weer bereikbaar